Zoek op categorie:van den Oever Intern Transport
Nijverheidstraat 22
5317 NL  Nederhemert
info@heftruck-handel.nl
0418 - 56 11 98
0
6 - 53 5045 32


Wilt u een machine komen bekijken neem dan vooraf contact op. Wij zijn niet altijd aanwezig.
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw tenzij anders vermeld. Al onze leveringen zijn zonder garantie zoals vermeld in onze algemene voorwaarden.

Welkom bij van den Oever intern transport

Van den Oever Intern Transport is een snelgroeiend bedrijf gevestigd te Nederhemert. Wij bieden een compleet aanbod op het gebied van heftrucks, pallettrucks en stapelaars. Wij zijn gespecialiseerd in Still heftrucks en Linde heftrucks en verzorgen hiervan op professionele wijze de levering, het onderhoud en de keuringen. Bovendien hebben wij altijd een ruime voorraad scherp geprijsde Still occasions waar u een keuze uit kunt maken. 

Ons aanbod Still heftrucks bestaat onder andere uit:
Still RX50-15
Still RX20-16
Still EGU 20 s
Still R20-15
Still RX20-16
Still EGV-S-14LB

Ons aanbod Linde heftrucks bestaat onder andere uit:
Linde E16c-02
Linde T16
Linde T18 

Hiernaast leveren wij ook andere bekende merken heftrucks. Kijkt u gerust rond op onze website. 

Natuurlijk kunnen wij u adviseren bij uw aankopen en bent u van harte welkom om de machines persoonlijk te komen bekijken. Wij verzoeken u hiervoor van te voren een afspraak te maken. 

Het onderhoud en de keuringen van uw heftrucks voeren wij vakkundig uit in onze eigen goed uitgeruste werkplaats. Wij bieden hiervoor ook een service-abonnement aan zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en u zo min mogelijk met onverwachte storingen te maken krijgt. Mochten er toch onverwachte storingen aan uw materiaal ontstaan, dan kunnen wij deze meestal direct op locatie repareren. Wij hebben alleen goed opgeleide vakmensen in dienst zodat de kwaliteit van onderhoud en reparaties gegarandeerd is. 

Naast heftrucks kunt u ook bij Van den Oever Intern Transport terecht voor het aanbrengen van verschillende voorzetapparaten zoals vorkspreiders en kistenkantelaars. 

Het transport van heftrucs hebben wij volledig in eigen beheer. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgvuldige afhandeling van uw bestelling.